Hoe vloerisolatie op zijn plaats te houden?

Gebruik isolatiehangers (draadnotenbalken) op een afstand van elke 12 tot 18 inch om de vloerisolatie op zijn plaats te houden zonder deze meer dan 1 inch samen te drukken. Hamer spijkers in de balken 6 inch van een velgbalk en hamer extra spijkers 24 inch uit elkaar over de lengte van elk balkpaar. Lus een stuk draad om een spijker en strek het naar de tegenoverliggende spijker en draai het om die spijker. De draad helpt de isolatie op zijn plaats te houden.

De draad mag alleen voldoende spanning hebben om de isolatie vast te houden zonder deze samen te drukken. Voor standaardvloeren verkopen ze stukken stijve draad die tussen de vloerbalken 'veren' om de isolatie omhoog te houden. Misschien kunt u langere en stijvere walsdraad kopen om dezelfde functie te vervullen. Om de vloeren in uw huis warmer te maken en schimmel en meeldauw in de kruipruimte te voorkomen, is meer nodig dan alleen isolatie.

Na het installeren van de isolatie, 6mil plastic op de vuilvloer van een 5 ′ met vuil gevulde kruipruimte, las ik een artikel waarin stond dat ik ook 6 mil plastic over de plafondisolatie moest plaatsen. Knip lengtes isolatie met papieren rug af zodat ze een balkruimte volgen van de ene velgbalk naar de tegenoverliggende. Laat de isolatie onder de buis lopen zodat deze enige bescherming biedt tegen de kou waar de wintertemperaturen koud genoeg zijn om onbeschermde leidingen te laten bevriezen. Eerst heb ik alle Batt-isolatie eruit gehaald omdat het een muizenbed is en het vocht kan verzamelen en begint te stinken als oud zaagsel, dan begint het je vloerbalk eruit te rotten.

Ik dacht erover om schuim te gebruiken tussen mijn vloerbalk onder het huis, waar ik ongeveer een kruipruimte van 3 ft heb met veel vocht. Het isoleren van de ruimte tussen de balken in een kelder of kruipruimte kan helpen uw energierekening te verlagen. Plaats de isolatiestukken in de balkbaai met het papier naar boven gericht naar de leefruimte, adviseert Today's Homeowner. Engineered spanten zijn lichter, rechtter en hebben vaak meer ruimte voor isolatie dan dimensionaal hout.

Tussen de vloerbalken waar het kopbord zich aan de buitenkant bevindt, is het besproeid met schuim, de kruipruimte heeft een open ventilatieopening zodat lucht in de kruipruimte circuleert en een ventilatieopening in de kelder om lucht naar buiten te zuigen. De vloerbalken zijn allemaal bevestigd aan de velgbalk, die langs de omtrek van het huis en bovenop de fundering van het huis loopt. Er zijn nietjes aan de randen en ook op het gebied van de isolatie, maar dit is op sommige plaatsen uitgescheurd en ook de glasvezel is op sommige plaatsen losgetrokken van de achterkant. Als je iets op de bodem van de balken wilt plaatsen om de isolatie op zijn plaats te houden, gebruik dan kippengaas, landschapsstof of huishoudfolie zodat waterdamp van binnenuit het huis kan ontsnappen.

Sommigen zeggen dat ze niet weten of het ooit mogelijk zal zijn om weer naar huis terug te keren vanwege het afgassen van de spuitschuimisolatie. In het verleden heb ik visquin gebruikt en tussen de balk gestald om de isolatie op zijn plaats te houden.