Wat is de beste manier om een kruipruimte te isoleren?

Twee inch geëxpandeerd polystyreenschuimplaat is de favoriete isolatie voor kruipruimte binnen muren. Dit type isolatie kan worden geconfronteerd met zilverfolie, waarbij de folie naar binnen gericht is naar de kruipruimte. Vul de uiteinden van balksleuven met rechthoeken die zijn gesneden uit stijve plaatisolatie. Gebruik schuimkit, zoals Great Stuff, om de naden af te dichten.

Gebruik kit of schuimkit om de verbinding tussen de bovenkant van de kruipruimtemuur en de dorpel af te dichten. Wat u moet wetenHet toevoegen van spuitschuim of hardschuimplaatisolatie aan de onderkant van de vloer kan helpen om de vloer en kamers boven de kruipruimte op te warmen. Deze aanpak maakt het echter moeilijk om toegang te krijgen tot sanitair en elektrische draden wanneer dat nodig is. Een andere veelgemaakte fout die huiseigenaren maken bij het isoleren van een vuilkruipruimte is het toevoegen van plastic (of een dampscherm) aan de onderkant van de vloerbalken in een poging hun vloeren warmer te maken in de winter, maar dit kan vocht vasthouden dat kan leiden tot schimmel en rot.

Wat betreft ventilatie - hete vochtige lucht in een kruipruimte laten in de zomer kan zelfs leiden tot vochtcondensatie op de koele betonnen vloer of zelfs de vloerbalken, dus ik zou de ventilatieopeningen zomer en winter gesloten houden en gewoon een luchtontvochtiger hebben ingesteld om het op 50% RV te houden. De beste aanpakSpuitschuimisolatie of een combinatie van spuitschuim en hardschuimisolatie kan worden gebruikt in een ongeconditioneerde kelder om verbindingen, sanitair, bedrading en andere penetraties in het kelderplafond, evenals kanalen in de kelder af te dichten. Ik beloof dat we daar allemaal op ingaan, maar laten we eerst praten over wat wordt aanbevolen isolatie voor een kruipruimte op basis van waar we op moeten letten. De laatste factor die een rol zal spelen bij het al dan niet isoleren van je kruipruimte, is hoe toegankelijk deze is.

Het aanbrengen van spuitschuim op de vuilvloer van uw kruipruimte is misschien wel een van de gemakkelijkste en meest effectieve oplossingen, en als dat zo is, kunt u de balken het beste niet boven uw hoofd isoleren en in plaats daarvan die ruimte gewoon verwarmen. Dit isolatiemateriaal wordt aanbevolen voor krappe en krappe ruimtes, waardoor het ideaal is voor je kruipruimte. In plaats van nieuwe vochtige lucht uit te nodigen in een kruipruimte met ventilatieluiken, kunt u ze beter gesloten houden en een luchtontvochtiger gebruiken. Mijn aannemer van spuitschuim stelde voor om de vleermuisisolatie in de vloerbalken te verwijderen nadat de kruipruimte was ingekapseld.

Misschien wilt u het isoleren van een kleine kruipruimte overslaan, omdat de terugverdientijd of het comfortvoordeel er misschien niet is. Glasvezel is vrij gevoelig voor vochtschade en als het nat is, biedt het zeer weinig isolatiewaarde. Een andere mogelijke oorzaak van de beschimmelde isolatie is als u geen dampremmende laag aan de warme kant van de isolatie hebt aangebracht, d.w.z. tussen de balken vóór de isolatie.

Wat je ook doet, probeer er eerst voor te zorgen dat het hout droog is en houd er rekening mee dat alle vloerisolatie vocht kan vasthouden en waterlekken van bovenaf kan verbergen. Als je hebt onderzocht hoe je de vloeren boven je kruipruimte, garage of kelder warmer kunt maken, dan weet je dat er veel informatie is over de beste oplossing.