Moet je isoleren onder je vloeren?

Vloeren boven koude ruimtes zoals geventileerde kruipruimtes en onverwarmde garages moeten geïsoleerd zijn, maar vergeet niet onder de vloer. Dit zal helpen om maximale energie-efficiëntie voor uw huis te garanderen. Vloerisolatie helpt tocht te elimineren in huizen die boven de grond zijn geheven (huizen die een kruipruimte hebben of op pieren zijn geplaatst). Isoleren onder de vloer voorkomt dat tocht binnendringt via de opening tussen de vloer en de grond.

Eén tactiek is om stijve isolatiepanelen tussen de vloerbalken te plaatsen. De aannemer zou de panelen moeten snijden om goed te passen en de ruimtes tussen de isolatie en balken te dichten. Het breeuwen is noodzakelijk omdat het hout uitzet en samentrekt op basis van temperatuur en vocht. Het hebben van een kruipruimte onder je huis kan je huis in de winter kouder maken dan een huis gebouwd op een betonnen plaat.

Schimmel en meeldauw kunnen ook een probleem zijn in een kruipruimte, dus daar moet u ook voor waken. Ik heb een nieuwe toevoeging aan mijn huis. De voetwanden in de toevoeging zijn geïsoleerd met spuitschuim. Nu heb ik dampscherm en isolatie van hardschuim om de grond te voltooien.

In welke volgorde gaan ze naar beneden en moeten ze iets aan de muren bevestigen? Wat is de Tennessee code voor het hebben van papieren rug versus geen papieren achterkant Batt-isolatie tussen de balk tegen vloeren. Ik heb gehoord dat de code is gewijzigd in geen papieren achterkant vanwege problemen met het verzamelen van vocht. Darryl, heb je gezichts- of onbedekte isolatie gebruikt? Ik heb een vergelijkbare situatie in Lafayette, maar mijn huis ligt ongeveer 2 ft van de grond. Bedankt Is het verkeerd om de ventilatieopeningen in de kruipruimte in de winter te blokkeren.

Uw huis moet vele jaren meegaan zonder extra vernietiging van de ondervloer of balk. Na het installeren van de isolatie, 6mil plastic op de vuilvloer van een 5 ′ met vuil gevulde kruipruimte, las ik een artikel waarin stond dat ik ook 6 mil plastic over de plafondisolatie moest plaatsen. Is dit oké om ook te doen voor extra bescherming? Ik heb een nieuw huis in Durham, NC. Deze winter werd ik vele malen gewekt door een luide shreak.

Mijn hardhouten vloeren op mijn eerste verdieping waren deinend en scheidden. Ik zou eigenlijk een stuk van 50 cent door een van de scheuren tussen de rood-eiken latten kunnen rollen. De vloer was de hele winter koud om op te lopen, moest thermische sokken dragen. De bouwer zegt dat NC-code een R-waarde 19 is, wat het is, maar deze kruipruimte heeft een plafondhoogte van 6 voet.

Ik kan onder mijn hele huis lopen. Volstaat R-19 echt, vooral door de hardhouten scheiding en deining? Mijn cliënt wil spuitschuim onder zijn huis. Weet je hier iets van? Nee, je houdt dan vocht vast uit de kamer boven de vloer, in de isolatie. Wat was de MI-service die je gebruikte om je kruipruimte in te kapselen? Ik dacht erover om schuim te gebruiken tussen mijn vloerbalk onder het huis, waar ik ongeveer een kruipruimte van 3 ft heb met veel vocht.

Ik was ook van plan om 6 ml plastic op de grond te leggen, zoals werd voorgesteld. Wat vind je ervan? Ik wil baksteen onder mijn huis leggen om te voorkomen dat dieren onder mijn kruipruimte komen. Met wie kan ik hierover contact opnemen? Hulp in Montana. Mijn huis is 5 maanden oud.

Deze winter was het kouder dan normaal 20- met windchill 30 tot 40 -lager. Tussen de vloerbalken waar het kopbord zich aan de buitenkant bevindt, is het besproeid met schuim, de kruipruimte heeft een open ventilatieopening zodat lucht in de kruipruimte circuleert en een ventilatieopening in de kelder om lucht naar buiten te zuigen. Ik vond vocht op het gespoten in schuim en water op de dorpelplaat. Ik heb een oplossing nodig? Wat je ook zegt, zal helpen.

Bedankt, Clem, ik heb een kruipruimte. Ik heb plastic op de vuilvloer gelegd. Ik heb 12 mm laminaatvloer door het huis gelegd, inclusief kasten. Ik leg de beste onderlaag tussen de ondervloer en het nieuwe laminaat.

Ik breeuwde tussen de vloeruiteinden waar het de muur raakt. Het huis is veel warmer en rustiger. En geen schimmel in de kruipruimte. Ons huis is 2 jaar oud, onze craw-ruimte is 6' H x 14' B x 50' L, ze schuim bespoten de buitenmuren, maar ze plaatsen niets tussen de vloerbalk en mijn vloer is koud? Ik heb een kruipruimte die is gevormd door vocht dat eronder vastzit.

Ik denk erover om schuimisolatie onder de begane grond te plaatsen om het huis warm te houden en het vocht buiten te houden. Is dit voldoende om de winterkou buiten te houden of is er een ander alternatief? Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar geef. Sluit bij het isoleren van vloeren boven ongeconditioneerde garages eerst alle mogelijke bronnen van luchtlekkage af. Deze strategie heeft als bijkomend voordeel dat het gevaar van verontreinigingen (van uitlaatgassen van auto's, verf, oplosmiddelen, tuinbenodigdheden, enz.) tot een minimum wordt beperkt.

Installeer ook een luchtbarrière om te voorkomen dat koude lucht in de garage de isolatie onder de ondervloer kortsluit. De vloeren in oude huizen laten vaak het ontsnappen van warmte toe, maar gelukkig kan effectieve vloerisolatie hier een einde aan maken en vocht verminderen. Moest de eerste isolatie eruit laten scheuren en vervangen omdat muizen er jongen in nestelen en grootbrengen. Sommige vloerisolatieprojecten kunnen in het doe-het-zelfrijk vallen, maar velen zullen de speciale vaardigheden vereisen van een aannemer die weet hoe om te gaan met vocht, ventilatie en luchtafdichting.

Een isolatielaag tussen de leidingen en de buitenkant van een huis kan het risico op uitbarstingen van leidingen in de winter verminderen. De beste manier om bestaande vloeren te isoleren - en de beste isolatie eronder - hangt af van het type. Door uw kathedraalplafonds goed te isoleren, kunnen de plafondtemperaturen dichter bij kamertemperatuur blijven, wat zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling door het hele huis. In historische en monumentale woningen vereist isolatie onder vloerplaten de grootste gevoeligheid en zorg, en kan het best worden vermeden.

Naast het verlagen van de verwarmingskosten, zal een goed geïsoleerde fundering kamers onder de kwaliteit comfortabeler houden en vochtproblemen, insectenplagen en radoninfiltratie voorkomen. De voordelen van vloerisolatie zijn talrijk: uw huis kan hierdoor warmer zijn en kamers comfortabeler. Kathedraalplafonds moeten ruimte bieden tussen het dakterras en het plafond van het huis voor voldoende isolatie en ventilatie. Als je het hebt over isolatie op een zolder, moet je er om dezelfde reden ook geen plastic folie overheen leggen.

Overweeg ook om isolerende schuimwandomhulling te gebruiken in plaats van houten omhullingsproducten, omdat deze een superieure R-waarde bieden. De professionele aannemers van Clean Air Doctors kunnen u helpen bepalen welk type isolatie geschikt is voor uw huis en welke R-factor u zal helpen de beste resultaten te behalen. .