Wat is de beste manier om een kruipruimte te isoleren met een vuilvloer?

Als u uw kruipruimte geventileerd wilt houden omdat u in een omgeving met lage luchtvochtigheid woont, raden we u aan de kruipruimtevloer te isoleren met glasvezel of steenwol gemengd met spuitschuim voor luchtafdichting. Vraagt u zich af wat de beste manier is om een kruipruimte te isoleren met een vuilvloer? Lees voor meer informatie over problemen met geventileerde kruipruimtes voor vuil en best practices om deze te isoleren. Ja, het is mogelijk om een kruipruimte waterdicht te maken of te isoleren met een vuilvloer, en het is ook een goede zet. Hoewel sommige kruipruimtes betonnen vloeren hebben, zijn de meeste vuil.

Het kan moeilijk zijn om de juiste oplossingen te vinden voor het waterdicht maken en repareren van vuilkruipruimtes, maar wij bij JES Foundation Repair bieden inkapselingsoplossingen voor Crawl Space die speciaal zijn ontworpen om met deze kwetsbare gebieden te werken. Vuilvloeren zorgen ervoor dat vochtige lucht en water de kruipruimte binnendringen. Je moet dit vocht tegenhouden. En de beste manier om dit te doen is door de kruipruimte in te kapselen.

Het gaat om het leggen van een dampremmende laag van polyethyleen van 20 mil over de vloer en muren van de kruipruimte. Ze overlappen de afdichtingen met 12 inch en beveiligen vervolgens de barrière met dubbelzijdig plakband. Het beste is om een polyethyleen dampretrager over de vuilvloer in je kruipruimte te plaatsen. Zorg ervoor dat het goed vastzit door alle naden zorgvuldig af te dichten.

Veel huiseigenaren zullen de dampretrager dan bedekken met zand of beton om hem te beschermen tegen beschadiging - maar wees voorzichtig met het soort zand dat u gebruikt. Verpletterd grind zou bijvoorbeeld gaten kunnen prikken in het delicate materiaal. Als u in plaats daarvan beton gaat gebruiken om het te bedekken, zorg er dan voor dat de hoofdruimte van de kruipruimte voldoet aan de lokale voorschriften voordat u verder gaat. Elk van de stijve plaatisolaties zal werken, maar polyioscyanuraat heeft de beste R-waarde (6 tot 7 per inch).

Resten en seconden zijn soms verkrijgbaar bij commerciële fabrikanten van dakisolatie. Je hoeft het alleen maar op te halen. De zandlaag kan dienen als ideale basis voor een gietbetonvloer, die niet duur of moeilijk te installeren zou moeten zijn in deze kleine ruimte. Ja, u moet de bloksteunen afdekken met hardschuim om optimaal te profiteren van perimeterisolatie.

Om het warmteverlies verder te verminderen, kan een crawlruimtereparatieprofessional schuimisolatie toevoegen over de kruipruimtevloer, onder de dampremmende laag. Voor de lijnen die lager uitsteken, in de grond, is het gebruikelijk om een geïsoleerde doos te bouwen die zich uitstrekt van de vloer tot de grond. Ik neem aan dat ik de noppenholte moet isoleren voordat ik de stijve isolatie op de kruipruimtezijde van de noppen aanbreng. Het installeren van de hardschuimisolatie tegen de balken in de kruipruimte mag geen vochtprobleem veroorzaken.

Deze strategie voor het isoleren van een kruipruimte omvat het repareren van grondwaterlekken, het isoleren van het huis van de aarde, het isoleren van de kruipruimtemuren met schuimplaatisolatie en het afdichten van de ventilatieopeningen en eventuele lekken van buitenlucht. Installeer in plaats daarvan hardschuimisolatie met folie tegen de noppenwand en plak alle isolatienaden af met aluminiumtape. Het pand ligt op een heuvel, de kelder heeft een onverharde vloer, momenteel bedekt met 6 mil plastic, kelder is 2 verschillende niveaus, is groot, en wil weten wat het beste is om de muren te bedekken met, eps of polyiso met folie, er is geen ontstekingsbron, geen oven of WH, ze bevinden zich allemaal op de eerste verdieping. Vervang het flexduct door plaatstalen kanalen die boven de grond liggen en kunnen worden afgedicht en geïsoleerd.

Toegang tot het interieur van de doos is noodzakelijk - hetzij via een luik op de eerste verdieping, hetzij via een geïsoleerde, weergestripte deur in de doos. Verplaats van daaruit uw aandacht naar de nieuw geïnstalleerde dampremmende laag en verleng de isolatie er ongeveer zeven inch overheen. Om dit vochtprobleem te voorkomen, raad ik aan om de velgbalk en de voegen tussen schuimisolatieplaten goed af te dichten. Vanaf nu bedekt de gronddampbarrière slechts 90% en zijn de balken meestal vrij van batt-isolatie.