Leg je isolatie onder vloeren?

Vloeren boven koude ruimtes zoals geventileerde kruipruimtes en onverwarmde garages moeten geïsoleerd zijn, maar vergeet niet onder de vloer. Dit zal helpen om maximale energie-efficiëntie voor uw huis te garanderen. Vloerisolatie helpt tocht te elimineren in huizen die boven de grond zijn geheven (huizen die een kruipruimte hebben of op pieren zijn geplaatst). Isoleren onder de vloer voorkomt dat tocht binnendringt via de opening tussen de vloer en de grond.

Eén tactiek is om stijve isolatiepanelen tussen de vloerbalken te plaatsen. De aannemer zou de panelen moeten snijden om goed te passen en de ruimtes tussen de isolatie en balken te dichten. Het breeuwen is noodzakelijk omdat het hout uitzet en samentrekt op basis van temperatuur en vocht. Het hebben van een kruipruimte onder je huis kan je huis in de winter kouder maken dan een huis gebouwd op een betonnen plaat.

Schimmel en meeldauw kunnen ook een probleem zijn in een kruipruimte, dus daar moet u ook voor waken. Ik heb een nieuwe toevoeging aan mijn huis. De voetwanden in de toevoeging zijn geïsoleerd met spuitschuim. Nu heb ik dampscherm en isolatie van hardschuim om de grond te voltooien.

In welke volgorde gaan ze naar beneden en moeten ze iets aan de muren bevestigen? Wat is de Tennessee code voor het hebben van papieren rug versus geen papieren achterkant Batt-isolatie tussen de balk tegen vloeren. Ik heb gehoord dat de code is gewijzigd in geen papieren achterkant vanwege problemen met het verzamelen van vocht. Darryl, heb je gezichts- of onbedekte isolatie gebruikt? Ik heb een vergelijkbare situatie in Lafayette, maar mijn huis ligt ongeveer 2 ft van de grond. Bedankt Is het verkeerd om de ventilatieopeningen in de kruipruimte in de winter te blokkeren.

Uw huis moet vele jaren meegaan zonder extra vernietiging van de ondervloer of balk. Na het installeren van de isolatie, 6mil plastic op de vuilvloer van een 5 ′ met vuil gevulde kruipruimte, las ik een artikel waarin stond dat ik ook 6 mil plastic over de plafondisolatie moest plaatsen. Is dit oké om ook te doen voor extra bescherming? Ik heb een nieuw huis in Durham, NC. Deze winter werd ik vele malen gewekt door een luide shreak.

Mijn hardhouten vloeren op mijn eerste verdieping waren deinend en scheidden. Ik zou eigenlijk een stuk van 50 cent door een van de scheuren tussen de rood-eiken latten kunnen rollen. De vloer was de hele winter koud om op te lopen, moest thermische sokken dragen. De bouwer zegt dat NC-code een R-waarde 19 is, wat het is, maar deze kruipruimte heeft een plafondhoogte van 6 voet.

Ik kan onder mijn hele huis lopen. Volstaat R-19 echt, vooral door de hardhouten scheiding en deining? Mijn cliënt wil spuitschuim onder zijn huis. Weet je hier iets van? Nee, je houdt dan vocht vast uit de kamer boven de vloer, in de isolatie. Wat was de MI-service die je gebruikte om je kruipruimte in te kapselen? Ik dacht erover om schuim te gebruiken tussen mijn vloerbalk onder het huis, waar ik ongeveer een kruipruimte van 3 ft heb met veel vocht.

Ik was ook van plan om 6 ml plastic op de grond te leggen, zoals werd voorgesteld. Wat vind je ervan? Ik wil baksteen onder mijn huis leggen om te voorkomen dat dieren onder mijn kruipruimte komen. Met wie kan ik hierover contact opnemen? Hulp in Montana. Mijn huis is 5 maanden oud.

Deze winter was het kouder dan normaal 20- met windchill 30 tot 40 -lager. Tussen de vloerbalken waar het kopbord zich aan de buitenkant bevindt, is het besproeid met schuim, de kruipruimte heeft een open ventilatieopening zodat lucht in de kruipruimte circuleert en een ventilatieopening in de kelder om lucht naar buiten te zuigen. Ik vond vocht op het gespoten in schuim en water op de dorpelplaat. Ik heb een oplossing nodig? Wat je ook zegt, zal helpen.

Bedankt, Clem, ik heb een kruipruimte. Ik heb plastic op de vuilvloer gelegd. Ik heb 12 mm laminaatvloer door het huis gelegd, inclusief kasten. Ik leg de beste onderlaag tussen de ondervloer en het nieuwe laminaat.

Ik breeuwde tussen de vloeruiteinden waar het de muur raakt. Het huis is veel warmer en rustiger. En geen schimmel in de kruipruimte. Ons huis is 2 jaar oud, onze craw-ruimte is 6' H x 14' B x 50' L, ze schuim bespoten de buitenmuren, maar ze plaatsen niets tussen de vloerbalk en mijn vloer is koud? Ik heb een kruipruimte die is gevormd door vocht dat eronder vastzit.

Ik denk erover om schuimisolatie onder de begane grond te plaatsen om het huis warm te houden en het vocht buiten te houden. Is dit voldoende om de winterkou buiten te houden of is er een ander alternatief? Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar geef. Sluit bij het isoleren van vloeren boven ongeconditioneerde garages eerst alle mogelijke bronnen van luchtlekkage af. Deze strategie heeft als bijkomend voordeel dat het gevaar van verontreinigingen (van uitlaatgassen van auto's, verf, oplosmiddelen, tuinbenodigdheden, enz.) tot een minimum wordt beperkt.

Installeer ook een luchtbarrière om te voorkomen dat koude lucht in de garage de isolatie onder de ondervloer kortsluit. Aannemers van keldersystemen maken kelders niet alleen droger met waterdichting, maar ze maken kelders ook comfortabel met geïsoleerde wandpanelen, vloeren en vervangende ramen. De belangrijkste afhaalmaaltijd van het onderzoek is dat om koude vloeren en ongemakkelijke kamers boven deze gebieden warmer te maken, u een doorlopende luchtbarrière en goede isolatie nodig hebt om koude lucht te stoppen. Een goed geïsoleerde kelder kan u geld besparen op verwarming en zorgen voor een droge, comfortabele leefruimte.

Als je iets op de bodem van de balken wilt plaatsen om de isolatie op zijn plaats te houden, gebruik dan kippengaas, landschapsstof of huishoudfolie zodat elke waterdamp van binnenuit kan ontsnappen. We hopen dat dit bericht enige richtlijnen heeft gegeven over het al dan niet isoleren van de balk onder je kelderverdieping. Een andere veelgemaakte fout die huiseigenaren maken bij het isoleren van een vuilkruipruimte, is het toevoegen van plastic (of een dampscherm) aan de onderkant van de vloerbalken in een poging hun vloeren warmer te maken in de winter, maar dit kan vocht vasthouden dat kan leiden tot schimmel en rot. Als u aan het verbouwen bent en uw wandholtes open zijn, kijk dan in tweedelig spuitschuim of natte spray cellulose-isolatie.

De beste aanpakAfdichten of „inkapselen van de kruipruimte” omvat meer materiaal en de hulp van een professional, maar het is een veel effectievere oplossing dan isoleren onder de vloer. Van onderaf is het installeren van isolatie om de vloer te verbeteren of als onderdeel van een kelderisolatieproject vrij eenvoudig. Als u echter een groot gebied moet isoleren, kunt u het beste professionele apparatuur gebruiken om de toepassingstijd te verkorten. Om het probleem nog groter te maken, hebben de meeste garages, kelders en kruipruimtes helemaal geen isolatie of hebben ze geen goede isolatie.

Dit kan soms worden bereikt door af en toe vloerplanken op te tillen en de isolatie op zijn plaats te schuiven. Volgens de experts van This Old House zal vloerisolatie het huis helpen warmte vast te houden, maar het zal de vloer niet noodzakelijkerwijs vanzelf warmer maken. Naarmate kouder weer nadert, denken huiseigenaren misschien dat het toevoegen van vloerisolatie een project is dat het meest geschikt is voor volgend jaar. Een isolatielaag tussen de vloer en kruipruimte helpt bij het creëren van een dampscherm, waardoor wordt voorkomen dat vocht binnenkruipt en de houten vloer doorweekt (die uiteindelijk het hout zou kunnen bevlekken of kromtrekken).

Wat is de Tennessee-code voor het hebben van papieren achterkant versus geen papieren achterkant Batt-isolatie tussen de balk tegen vloeren. .