Vloer is geïsoleerd?

Vloerisolatie is isolatie die wordt geïnstalleerd onder de ondervloer tussen vloerbalken, dit zijn de horizontale structuren die een stevige framing-basis vormen voor een ondervloer. Dit is hetzelfde type isolatie dat te vinden is in de muren van een huis. De eenvoudigste methode is om isolatie van het quilt-type van onderaf in de ruimtes tussen de balken te duwen. Dit wordt ondersteund met op zijn plaats geplakt netten.

Om extra isolatie te bieden, kan houtvezelplaat met tand en groef aan de onderkant van de balken worden bevestigd. De meeste huizen met hardhouten vloeren gebruiken onderlaag om een isolatielaag toe te voegen tussen de ondervloer en de vloer. Materialen die als isolatoren fungeren, namelijk hardschuim, polyfoam, siliconen, glasvezel of rubber, worden dus gebruikt om te voorkomen dat het oppervlak in de winter koud wordt. Voor onze muren hebben we tal van isolatiematerialen en -methoden om uit te kiezen.

Er is glasvezel, dat prima isoleert, maar lastig goed te installeren is. Cellulose kan vochtig worden gespoten of dicht verpakt. En er zijn spuitschuim met open cellen en gesloten cellen, die vaak verkeerd worden begrepen in eigenschappen en prestaties. vloerisolatie is een eenvoudige en effectieve manier om uw huis warm te houden en uw energierekening te verlagen.

Vloerisolatie helpt tocht te elimineren in huizen die boven de grond zijn geheven (huizen die een kruipruimte hebben of op pieren zijn geplaatst). Isoleren onder de vloer voorkomt dat tocht binnendringt via de opening tussen de vloer en de grond. Eén tactiek is om stijve isolatiepanelen tussen de vloerbalken te plaatsen. De aannemer zou de panelen moeten snijden om goed te passen en de ruimtes tussen de isolatie en balken te dichten.

Het breeuwen is noodzakelijk omdat het hout uitzet en samentrekt op basis van temperatuur en vocht. Glasvezelvlechten nemen vocht in de kruipruimte op als een spons, waardoor schimmel en rot ontstaan. Eigenaren kunnen ook overwegen om kelders, funderingen of zelfs de ruimte tussen de kelder en de eerste verdieping te isoleren. Door de dikte van uw isolatie tot een minimum te beperken, verkleint u de kans dat u kostbare wijzigingen moet aanbrengen in deuropeningen, trappen en andere armaturen als gevolg van de toename van de vloerhoogte.

Aannemers van keldersystemen maken kelders niet alleen droger met waterdichting, maar ze maken kelders ook comfortabel met geïsoleerde wandpanelen, vloeren en vervangende ramen. Dit percentage kan veel hoger zijn in oudere huizen met hardhouten vloeren of vloeren gemaakt van andere materialen die warmte en kou geleiden. Een andere veelgemaakte fout die huiseigenaren maken bij het isoleren van een vuilkruipruimte, is het toevoegen van plastic (of een dampscherm) aan de onderkant van de vloerbalken in een poging hun vloeren warmer te maken in de winter, maar dit kan vocht vasthouden dat kan leiden tot schimmel en rot. Isolatie kan over de bestaande vloer worden gelegd, maar als een vloer wordt vervangen, is dit een perfecte gelegenheid om de isolatienorm te verbeteren.

De vloeren in oude huizen laten vaak het ontsnappen van warmte toe, maar gelukkig kan effectieve vloerisolatie hier een einde aan maken en vocht verminderen. Hangende houten vloeren bestaan uit vloerplanken die aan balken zijn genageld, vaak gedragen op 'slaper' muren van baksteen. Waar dit het geval is, is het zelfs nodig om uw vloerisolatie te upgraden om te voldoen aan de bouwvoorschriften. Verder, met rondspringen en andere intensieve activiteiten, kan de bovenste rubberen vloer die op het tapijt is geïnstalleerd na verloop van tijd uit elkaar komen of rimpelen, waardoor de prestaties van het oppervlak in gevaar komen.

Als u een ongeventileerde kruipruimte heeft of krijgt, is de beste aanpak om de funderingsmuren af te dichten en te isoleren in plaats van de vloer tussen de kruipruimte en het huis. Vrijdragende vloer De blokkering boven de dragende muur helpt om de luchtbarrière van het huis te definiëren, dus elk stuk blokkering moet aan de omtrek worden afgedicht met kit of ingeblikt spuitschuim. Een ander belangrijk detail is om ervoor te zorgen dat de isolatie stevig op de bodem van de ondervloer wordt gehouden; openingen ontkennen de R-waarde van de isolatie. We hebben de beste dweilen geprobeerd en getest om u te helpen de perfecte keuze te vinden voor brandschone vloeren overal in huis.

.