Moet ik onder de vloer isoleren in kruipruimte?

Of Energy suggereert momenteel isolatie met een R-waarde van minimaal R-9 in vloeren. Dus het antwoord op de vraag, mocht een kruipruimte geïsoleerd zijn, is ja, dat zouden ze zeker moeten zijn. Wat u moet wetenHet toevoegen van spuitschuim of hardschuimplaatisolatie aan de onderkant van de vloer kan helpen om de vloer en kamers boven de kruipruimte op te warmen. Deze aanpak maakt het echter moeilijk om toegang te krijgen tot sanitair en elektrische draden wanneer dat nodig is.

Een andere veelgemaakte fout die huiseigenaren maken bij het isoleren van een vuilkruipruimte, is het toevoegen van plastic (of een dampscherm) aan de onderkant van de vloerbalken in een poging hun vloeren warmer te maken in de winter, maar dit kan vocht vasthouden dat kan leiden tot schimmel en rot. Het hebben van een kruipruimte onder je huis kan je huis in de winter kouder maken dan een huis gebouwd op een betonnen plaat. Schimmel en meeldauw kunnen ook een probleem zijn in een kruipruimte, dus daar moet u ook voor waken. Ik heb een nieuwe toevoeging aan mijn huis.

De voetwanden in de toevoeging zijn geïsoleerd met spuitschuim. Nu heb ik dampscherm en isolatie van hardschuim om de grond te voltooien. In welke volgorde gaan ze naar beneden en moeten ze iets aan de muren bevestigen? Wat is de Tennessee code voor het hebben van papieren rug versus geen papieren achterkant Batt-isolatie tussen de balk tegen vloeren. Ik heb gehoord dat de code is gewijzigd in geen papieren achterkant vanwege problemen met het verzamelen van vocht.

Darryl, heb je gezichts- of onbedekte isolatie gebruikt? Ik heb een vergelijkbare situatie in Lafayette, maar mijn huis ligt ongeveer 2 ft van de grond. Bedankt Is het verkeerd om de ventilatieopeningen in de kruipruimte in de winter te blokkeren. Uw huis moet vele jaren meegaan zonder extra vernietiging van de ondervloer of balk. Na het installeren van de isolatie, 6mil plastic op de vuilvloer van een 5 ′ met vuil gevulde kruipruimte, las ik een artikel waarin stond dat ik ook 6 mil plastic over de plafondisolatie moest plaatsen.

Is dit oké om ook te doen voor extra bescherming? Ik heb een nieuw huis in Durham, NC. Deze winter werd ik vele malen gewekt door een luide shreak. Mijn hardhouten vloeren op mijn eerste verdieping waren deinend en scheidden. Ik zou eigenlijk een stuk van 50 cent door een van de scheuren tussen de rood-eiken latten kunnen rollen.

De vloer was de hele winter koud om op te lopen, moest thermische sokken dragen. De bouwer zegt dat NC-code een R-waarde 19 is, wat het is, maar deze kruipruimte heeft een plafondhoogte van 6 voet. Ik kan onder mijn hele huis lopen. Volstaat R-19 echt, vooral door de hardhouten scheiding en deining? Mijn cliënt wil spuitschuim onder zijn huis.

Weet je hier iets van? Nee, je houdt dan vocht vast uit de kamer boven de vloer, in de isolatie. Wat was de MI-service die je gebruikte om je kruipruimte in te kapselen? Ik dacht erover om schuim te gebruiken tussen mijn vloerbalk onder het huis, waar ik ongeveer een kruipruimte van 3 ft heb met veel vocht. Ik was ook van plan om 6 ml plastic op de grond te leggen, zoals werd voorgesteld. Wat vind je ervan? Ik wil baksteen onder mijn huis leggen om te voorkomen dat dieren onder mijn kruipruimte komen.

Met wie kan ik hierover contact opnemen? Hulp in Montana. Mijn huis is 5 maanden oud. Deze winter was het kouder dan normaal 20- met windchill 30 tot 40 -lager. Tussen de vloerbalken waar het kopbord zich aan de buitenkant bevindt, is het besproeid met schuim, de kruipruimte heeft een open ventilatieopening zodat lucht in de kruipruimte circuleert en een ventilatieopening in de kelder om lucht naar buiten te zuigen.

Ik vond vocht op het gespoten in schuim en water op de dorpelplaat. Ik heb een oplossing nodig? Wat je ook zegt, zal helpen. Bedankt, Clem, ik heb een kruipruimte. Ik heb plastic op de vuilvloer gelegd.

Ik heb 12 mm laminaatvloer door het huis gelegd, inclusief kasten. Ik leg de beste onderlaag tussen de ondervloer en het nieuwe laminaat. Ik breeuwde tussen de vloeruiteinden waar het de muur raakt. Het huis is veel warmer en rustiger.

En geen schimmel in de kruipruimte. Ons huis is 2 jaar oud, onze craw-ruimte is 6' H x 14' B x 50' L, ze schuim bespoten de buitenmuren, maar ze plaatsen niets tussen de vloerbalk en mijn vloer is koud? Ik heb een kruipruimte die is gevormd door vocht dat eronder vastzit. Ik denk erover om schuimisolatie onder de begane grond te plaatsen om het huis warm te houden en het vocht buiten te houden. Is dit voldoende om de winterkou buiten te houden of is er een ander alternatief? Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar geef.

Vul de uiteinden van balkvakken met rechthoeken gesneden uit stijve plaatisolatie. Gebruik schuimafdichtmiddel, zoals Great Stuff, om de voegen af te dichten. Gebruik kit of schuimkit om de verbinding tussen de bovenkant van de kruipruimtemuur en de dorpel af te dichten. We installeren vloer- en vloerisolatie en hebben ervaring met allerlei soorten nieuwbouw- en retrofitprojecten.

Deze methode kan een effectieve barrière creëren tussen de koude kelder en de andere woonruimtes, waardoor de vloeren en kamers erboven warmer worden. Sommigen zeggen dat ze niet weten of het ooit mogelijk zal zijn om weer naar huis terug te keren vanwege het afgassen van de spuitschuimisolatie. In die tijd was de gebruikelijke bouwpraktijk om de vloer boven de kruipruimte te isoleren en de muuropeningen van de kruipruimte open te laten, zodat elke vochtophoping naar buiten zou ventileren, een monumentale ontwerpfout, zoals later bleek. De wanden zijn goed geïsoleerd met 2” schuimisolatie toegevoegd aan de binnenkant, de balkruimtes verdwaald geschuimd, er is hardschuimisolatie over de zeer oneffen begane grond (slecht gedaan) en een dampscherm over de hele begane grond en bevestigd aan de muren.

Hoewel het isoleren van een plaat in een bestaand huis duurder en een beetje invasiever kan zijn, is het mogelijk om rond de omtrek van het huis te graven en isolatie te installeren, meestal schuimplaat. Wat is de Tennessee code voor het hebben van papieren rug versus geen papieren achterkant Batt-isolatie tussen de balk tegen vloeren. Isolatie is om te voorkomen dat warmte van de ene plaats naar de andere beweegt, dus als de kruipruimte wordt verwarmd, is de isolatie niet nodig. Op dit punt ja, je bent overgeleverd aan het weer, dus je opties zijn - je zou kunnen isoleren tussen de balken, maar dat is lastig omdat je echt een dampremmende laag aan de warme kant zou willen, en dat is moeilijk te doen omdat je het eerst in de balkholtes zou moeten plaatsen vóór de isolatie.

Hoewel het nog steeds wordt gebruikt, is de oudere manier om kruipruimtes te isoleren het plaatsen van glasvezelisolatie tussen de blootgestelde balken. Schuimplaatisolatie en spuitschuimisolatie worden steeds populairder, vooral met de introductie van inkapseling van kruipruimte. Glasvezel is goedkoper, maar de beste isolatie voor uw kruipruimte is hoogstwaarschijnlijk schuimisolatieplaten. Hallo Michael, houd er rekening mee dat elke geventileerde kruipruimte met vloerisolatie vocht kan vasthouden als de omgeving vochtig is of als u van bovenaf een lek krijgt.

.