Wat voor soort isolatie gebruik ik voor ondervloeren?

Glasvezelisolatiematten worden geïnstalleerd in de holtes tussen vloerbalken en stevig tegen de ondervloer gehouden met touw of draaibank. Indien mogelijk moet R30 worden gebruikt voor een goede isolatie van de ondervloer. Als de holtes van de balken te ondiep zijn, gebruiken we de hoogste R-waarde die past. De meeste huizen met hardhouten vloeren gebruiken onderlaag om een isolatielaag toe te voegen tussen de ondervloer en de vloer.

Materialen die als isolatoren fungeren, namelijk hardschuim, polyfoam, siliconen, glasvezel of rubber, worden dus gebruikt om te voorkomen dat het oppervlak in de winter koud wordt. Installeer een doorlopend termietschild tussen de bandbalk en de gemetselde funderingsmuur die de muurisolatie bedekt en zich volledig naar buiten uitstrekt (of laat een 2- tot 4-inch isolatiespleet aan de bovenkant achter voor termietinspectie). Elk verlies van integriteit zal de dampremmende laag breken en uw houten vloerisolatie en de vloer zelf kwetsbaar maken voor grondvocht. Als je iets op de bodem van de balken wilt plaatsen om de isolatie op zijn plaats te houden, gebruik dan kippengaas, landschapsstof of huishoudfolie zodat waterdamp van binnenuit het huis kan ontsnappen.

Voor extra veiligheid kunt u echter pluimveegaas aan de balken nieten, over de isolatie, om ervoor te zorgen dat de isolatie op zijn plaats blijft zonder deze samen te drukken. Ik moest de eerste isolatie laten uitscheuren en vervangen omdat muizen er jongen in nestelen en grootbrengen. Wat is de Tennessee-code voor het hebben van papieren achterkant versus geen papieren achterkant Batt-isolatie tussen de balk tegen vloeren. De batts moeten vlak tegen de ondervloer worden geïnstalleerd om eventuele openingen te elimineren, die kunnen dienen als doorgangen voor koude luchtstroom tussen de isolatie en de ondervloer.

Vaak met een polyurethaankern, wordt schuimplaat meestal verkocht in 4' x 8' vellen en biedt het een lichtgewicht, gemakkelijk te vormen (via trimmen) isolatie. De dampremmende laag is niet zozeer een soort isolatie als wel een noodzakelijk onderdeel van het isolatieproces, vooral als je te maken hebt met vloerisolatie. Een geïsoleerd oppervlak werkt goed samen met andere elementen die worden gebruikt om ruimtes op te warmen, zoals centrale verwarming en snel afgedichte ramen. Uw specifieke klimaat- en vochtgehalte, de beschikbare ruimte die u heeft, en de totale oppervlakte en het type vloer kunnen allemaal van invloed zijn op het beste isolatiemateriaal en de beste toepassingsmethode.

Ze combineren een dampscherm, isolatie en een ondervloerachtige achterkant die naar boven wijst en klaar staat om er vloeren bovenop te leggen. Laat afvoerleidingen, elektrische bedrading en leidingen onder de onderkant van de isolatie lopen, zodat een continue isolatielaag kan worden geïnstalleerd. Onjuiste installatie kan uiteindelijk in het slechtste geval echte schade aanrichten aan uw huis; in het beste geval ziet u geen voordelen van de isolatie. Het installeren van geïsoleerde oppervlakken creëert een thermische omhulling voor de externe omgeving, waardoor het ontsnappen van warme lucht wordt verminderd en ruimtes warmte behouden.

Hoewel het allebei geweldige isolatoren zijn, kunnen opencelschuim en glasvezel vocht vasthouden in vloersystemen in vochtige klimaten en overstromingsgevoelige gebieden, waardoor houten vloeren bekers, gespen en vlekken veroorzaken.