Wat is de beste isolatie voor onder een huis?

Schuim, geen glasvezel, is de juiste keuze Het beste isolatiemateriaal voor kruipruimtes is isolatieplaat van hardschuim. In plaats van de schuimisolatie tussen vloerbalken in de kruipruimte te installeren, wordt de schuimplaat tegen de funderingsmuren van de kruipruimte geïnstalleerd. Het hebben van een kruipruimte onder je huis kan je huis in de winter kouder maken dan een huis gebouwd op een betonnen plaat. Schimmel en meeldauw kunnen ook een probleem zijn in een kruipruimte, dus daar moet u ook voor waken.

Ik heb een nieuwe toevoeging aan mijn huis. De voetwanden in de toevoeging zijn geïsoleerd met spuitschuim. Nu heb ik dampscherm en isolatie van hardschuim om de grond te voltooien. In welke volgorde gaan ze naar beneden en moeten ze iets aan de muren bevestigen? Wat is de Tennessee code voor het hebben van papieren rug versus geen papieren achterkant Batt-isolatie tussen de balk tegen vloeren.

Ik heb gehoord dat de code is gewijzigd in geen papieren achterkant vanwege problemen met het verzamelen van vocht. Darryl, heb je gezichts- of onbedekte isolatie gebruikt? Ik heb een vergelijkbare situatie in Lafayette, maar mijn huis ligt ongeveer 2 ft van de grond. Bedankt Is het verkeerd om de ventilatieopeningen in de kruipruimte in de winter te blokkeren. Uw huis moet vele jaren meegaan zonder extra vernietiging van de ondervloer of balk.

Na het installeren van de isolatie, 6mil plastic op de vuilvloer van een 5 ′ met vuil gevulde kruipruimte, las ik een artikel waarin stond dat ik ook 6 mil plastic over de plafondisolatie moest plaatsen. Is dit oké om ook te doen voor extra bescherming? Ik heb een nieuw huis in Durham, NC. Deze winter werd ik vele malen gewekt door een luide shreak. Mijn hardhouten vloeren op mijn eerste verdieping waren deinend en scheidden.

Ik zou eigenlijk een stuk van 50 cent door een van de scheuren tussen de rood-eiken latten kunnen rollen. De vloer was de hele winter koud om op te lopen, moest thermische sokken dragen. De bouwer zegt dat NC-code een R-waarde 19 is, wat het is, maar deze kruipruimte heeft een plafondhoogte van 6 voet. Ik kan onder mijn hele huis lopen.

Volstaat R-19 echt, vooral door de hardhouten scheiding en deining? Mijn cliënt wil spuitschuim onder zijn huis. Weet je hier iets van? Nee, je houdt dan vocht vast uit de kamer boven de vloer, in de isolatie. Wat was de MI-service die je gebruikte om je kruipruimte in te kapselen? Ik dacht erover om schuim te gebruiken tussen mijn vloerbalk onder het huis, waar ik ongeveer een kruipruimte van 3 ft heb met veel vocht. Ik was ook van plan om 6 ml plastic op de grond te leggen, zoals werd voorgesteld.

Wat vind je ervan? Ik wil baksteen onder mijn huis leggen om te voorkomen dat dieren onder mijn kruipruimte komen. Met wie kan ik hierover contact opnemen? Hulp in Montana. Mijn huis is 5 maanden oud. Deze winter was het kouder dan normaal 20- met windchill 30 tot 40 -lager.

Tussen de vloerbalken waar het kopbord zich aan de buitenkant bevindt, is het besproeid met schuim, de kruipruimte heeft een open ventilatieopening zodat lucht in de kruipruimte circuleert en een ventilatieopening in de kelder om lucht naar buiten te zuigen. Ik vond vocht op het gespoten in schuim en water op de dorpelplaat. Ik heb een oplossing nodig? Wat je ook zegt, zal helpen. Bedankt, Clem, ik heb een kruipruimte.

Ik heb plastic op de vuilvloer gelegd. Ik heb 12 mm laminaatvloer door het huis gelegd, inclusief kasten. Ik leg de beste onderlaag tussen de ondervloer en het nieuwe laminaat. Ik breeuwde tussen de vloeruiteinden waar het de muur raakt.

Het huis is veel warmer en rustiger. En geen schimmel in de kruipruimte. Ons huis is 2 jaar oud, onze craw-ruimte is 6' H x 14' B x 50' L, ze schuim bespoten de buitenmuren, maar ze plaatsen niets tussen de vloerbalk en mijn vloer is koud? Ik heb een kruipruimte die is gevormd door vocht dat eronder vastzit. Ik denk erover om schuimisolatie onder de begane grond te plaatsen om het huis warm te houden en het vocht buiten te houden.

Is dit voldoende om de winterkou buiten te houden of is er een ander alternatief? Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar geef. Spuitschuim kost over het algemeen meer dan andere soorten isolatie per vierkante voet en de R-waarde varieert van iets minder dan 4 tot ongeveer 6,5 per inch dikte. Een andere mogelijke oorzaak van de beschimmelde isolatie is als u geen dampremmende laag aan de warme kant van de isolatie hebt aangebracht, d.w.z. tussen de balken vóór de isolatie.

Als radon een probleem is waar je woont, moet je ook radon- en radonbestendige constructietechnieken overwegen terwijl je de isolatieopties van de fundering onderzoekt. De Building Science Corporation beveelt een isolatie op schuimbasis aan als de beste isolatie voor kruipruimtes omdat het een luchtbarrière creëert. Het snijdt gemakkelijk om te passen met een mes, hoewel er een grotere kans is op openingen die enkele van de voordelen van het isoleren van de vloer teniet doen. Het isoleren van een plaat in een bestaand huis kan duur en storend zijn, maar als de plaat in uw huis koud is, is het mogelijk om rond de omtrek van het huis te graven en isolatie te installeren, meestal schuimplaat.

Het isoleren van uw vloer is een vaak over het hoofd geziene taak die u, wanneer deze ongedaan wordt gemaakt, elke maand geld kan kosten. Als de luchtverdeling zich op de zolderruimte bevindt, overweeg dan om de spanten te isoleren om de verdeling naar de geconditioneerde ruimte te verplaatsen. In het verleden heb ik visquin gebruikt en tussen de balk gestald om de isolatie op zijn plaats te houden. Losvullende isolatie is meestal goedkoper om te installeren dan batt-isolatie en biedt een betere dekking wanneer deze correct is geïnstalleerd.

Kathedraalplafonds moeten ruimte bieden tussen het dakterras en het plafond van het huis voor voldoende isolatie en ventilatie. De schuimisolatie is een tweedelige substantie gemengd door de applicator en kan op vrijwel elk oppervlak worden gespoten. Deze technieken verbeteren de R-waarde van de hele muur door thermische overbrugging te verminderen en het geïsoleerde wandoppervlak te maximaliseren. .