Hoeveel kost het om onder een vloer te isoleren?

Niet-geventileerde kruipruimtes hebben vaak een combinatie van stijve isolatie op de muren en isolatie van batt- of spuitschuim aan het plafond. Niet elke kruipruimte is hetzelfde gemaakt, dus de grootte van het te isoleren gebied levert de belangrijkste bijdrage aan de kosten van het spuitschuimisolatieproject. Een isolatieaannemer in uw regio kan u specifieke codevereisten geven waar u woont. Batt-isolatie - De batts kunnen glasvezel zijn (een wolachtig materiaal gemaakt van gesmolten glas) of steenwol (een wolachtig materiaal gemaakt van gesmolten rotsslakken).

Spuitschuim vergt bijvoorbeeld meer voorbereiding en ervaring om correct te installeren versus zoiets als batt-isolatie, die snel naar binnen gaat zonder dat er ervaring nodig is. De meeste kelders hebben lang niet zoveel isolatie nodig als bovenverdiepingen, omdat de omringende aarde helpt om de ruimte warm te houden in de winter en koel in de zomer. Hoe dan ook, het isoleren van uw betonnen vloer is net zo belangrijk voor de efficiëntie van uw huis als hetzelfde doen met uw kruipruimtevloer. Als u een professional inhuurt om uw kruipruimte te isoleren, zal hij of zij oude isolatie opruimen, de kruipruimte voorbereiden op nieuwe isolatie, de installatie voltooien en eventueel overgebleven vuil opruimen.

Als de kruipruimte wordt geventileerd, moet isolatie worden aangebracht op het plafond van de kruipruimte, dat ook de ondervloer van de eerste verdieping van de woning is. Ze combineren een dampscherm, isolatie en een ondervloerachtige achterkant die naar boven wijst en klaar staat om er vloeren bovenop te leggen. Spray-in-schuimisolatie - Spray in schuimisolatie heeft het voordeel dat het een uitstekende dekking biedt omdat het nat wordt en vervolgens uithardt tot een hardschuim zonder naden. De grootste factor in de kosten voor het isoleren of opnieuw isoleren van een kruipruimte is altijd de grootte van het gebied.

Deze isolatie is de perfecte oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een relatief goedkope manier om een groter probleem op te lossen, terwijl de R-waarde van hun huis wordt verhoogd. In kruipruimtes zijn er twee manieren om spuitschuimisolatie onder een huis toe te voegen - bemanningen kunnen de muren van de kruipruimte of de onderkant van de vloer van het huis isoleren. Als dat niet zo is - wat betekent dat als je voldoende hoofdruimte hebt om mee om te gaan - zou je kunnen overwegen om een ondervloer te bouwen, isolerend zoals je zou doen een zwevend hout- of kruipruimtevloer, en vervolgens vloeren bovenop die nu geïsoleerde ondervloer leggen. U kunt het plafond van de kruipruimte (de binnenvloer) of de muren langs de zijkanten isoleren.

U kunt het beste deze informatie van een aannemer krijgen, en het is waarschijnlijk een nog beter idee om die aannemer in te huren om de isolatie voor u te doen, tenzij u een doorgewinterde doe-het-zelver bent.